Contacte

Els nostres equips intenten revisar tots els missatges que ens arriben. Si vostè desitja contactar amb els editors per suggerir que realitzem una verificació, fer un comentari o assenyalar un error, pot enviar un missatge a través del formulari disponible al final d’aquesta pàgina.

També pot enviar contingut que consideri que pot ser verificat (fotos, vídeos, articles, publicacions a les xarxes socials, declaracions de polítics o figures públiques, etc.) a través del mateix formulari.

Tingui en compte que l’equip de fact-checking de l’AFP només verifica fets, no opinions ni creences, sobre qüestions d’interès públic. Si no disposem de suficients proves contrastades, podem veure’ns en la impossibilitat de publicar un fact-check. Si vol saber més sobre com escollim quines afirmacions investiguem, pot llegir els nostres criteris aquí.

Les sol·licituds sense fonament, insultants, amenaçants o que suposin un atac coordinat evident no rebran resposta.

No respondrem sol·licituds de feina o col·laboració a través d’aquest formulari.

Si desitja compartir informació, subscriure’s als nostres serveis, comprar una imatge o altres consultes, pot fer-ho a través del formulari de contacte del lloc web de l’AFP.

Moltes gràcies,

L’equip d’AFP Comprovem